Ensimmäinen jälki lähti metsäpolulta, jäljellä oli yksi kulma metsään. Pituutta noin 200m ja maalina Bitti.

Luna otti hajun taas tosi "hutaisten" mutta lähti hienosti ja varmasti etenemään. Meni vähän kulman ohi (jota minä eikä seuraaja huomattu), mutta yritti korjata kääntymällä vähän myöhemmin. Merkkien puuttuessa palautettiin polulle. Ei tietenkään enää lähtenyt eteenpäin jäljestämään, joten käveltiin takaisinpäin, bongattiin mistä kulma lähtee ja annoin vähän ennen sitä polulla hajun uudelleen. Kulma meni hienosti ja jäljesti tarkkaan metsikössä. Ilmaisu oli hyvä.

Toinen jälki lähti hiekkatieltä, hiekkatiellä oli yksi kulma (tieltä lähti toinen hiekkatie) ja siitä vielä kulma heinikkoon, maalissa Nomppa. Otti taas hajun vähän sinnepäin ja lähti hyvin jäljelle. Epäröin vähän että onkohan se oikeasti nyt jäljellä vai vaan päiväkävelyllä, mutta ensimmäinen kulma meni sen verran varmasti ja terävästi että paljasti Lunan olleen hienosti kartalla. Toinen kulma meni yhtä hienosti. Ei oikein ilmaissut vaan piti pysäyttää.

Ennenhän ei ole suostunut jäljestämään tiellä lainkaan, nyt meni kuin vettä vaan.

Koira tekee hyvin, ohjaaja voisi opetella luottamaan koiraan ja sisäistää että kyllä se koira nyt vaan jäljestää paremmin kuin minä...