Luna oli kuin pieni lapsi, eli ensin aivan täynnä intoa ja sitten väsähti aivan täysin ja pisti koko homman pelleilyksi. Etsintätreeneihin tultiin suoraan tokotreeneistä ja autossa odottaminen vieraan koiran kanssa nosti kierrokset sitten vähän vielä korkeammalle.

Ensin otettiin näkölähtö, muistaakseni Stella maalissa. Se meni oikein mainiosti, kauheella innolla vaan ja vauhti oli sen mukaista. Joka tapauksessa koira tiesi mitä haki ja ilmaisikin ihan nätisti. Itse ois pitänyt osata paremmin hidastaa.

Toinen jälki olikin sitten lähes katastrofi, Luna lähti ihan hyvin jäljelle ja oisko se jotain 100m sitä mennytkin, hieman haahuillen, mutta kuitenkin näytti tietävän missä mennään. Ekan mutkan jälkeen Nuna sanoi että en jaksa enää, heittäytyi maahan ja alkoi syödä lunta. Siinä vaiheessa ei auttanut kuin luovuttaa ja Roihu sai sitten hakea Stellan.

Vähän jäi harmittamaan toi toinen jälki kun tuntui näkölähdössä hiffaavan homman tosi hyvin ja tykkäävän, en tiedä veikö sitten yliväsymys tai motivaationpuute voiton vai mikä, kun ei homma enää lainkaan sujunut toisella kerralla.