Nunalla lienee tänään huono päivä, ja näkyi kyllä treeneissäkin. Ei näkynyt häivähdystäkään siitä innosta mikä sillä normaalisti on, se vaan.. oli.

Akko oli meillä siis maalikoirana ja puoli tuntia vanha jälki. Jäljellä oli yksi y-risteys ja yksi kulma.
Jäljelle lähdettäessä ei edes viitsinyt ottaa hajua purkista, oli vaan semmosella hällä väliä -meiningillä ja tutki kaikkea muuta, kieriskeli maassa etc. Mentiin vähän lähemmäs jäljen alkua ja annoin uuden hajun, siitä näytti jonkun aikaa tekevän jotain ja sitten taas ei kiinnostanut pätkääkään vaan oli aikaa kaikkeen muuhun jännittävään. Sitten taas mentiin toiseen kulmaan asti jotenkuten, ja siinä Luna päätti olla tekemättä enää yhtikäs mitään. Tuntui koko ajan vaan siintävän namit mielessä ja duunaili kaikkea muuta kuin sitä mitä piti, mm. tutuksi tullutta maassakieriskelyä kun ei hommat kiinnosta. Annoin kulman jälkeen (vein sen siis kulman yli) sille uudelleen hajun, ja sitten mentiin loppuun asti niinkuin pitää, eli etsi kyllä eikä enää haahuillut. Ilmaisu oli epäselvä eikä olisi taas pysähtynyt.

Takaisinpäin käveli jälleen niinkuin normaalit koirat kävelee, mutta ei merkkiäkään siitä, kuinka Luna yleensä lähtee jäljeltä takaisinpäin, eli pomppien ja riekkuen ja....

Oli myös kotiin tullessa tosi flegmaattinen, löntysteli vaan menemään eikä ottanut edes ruokaa vastaan. Ehkä jonakin toisena päivänä taas menee paremmin

Edit:// Pari päivää myöhemmin selvisi että Nuna on ollut kipeänä mahasta jo hetken aikaa, tästä johtui myös flegmaattisuus treeneissä.